Vervolg inrichting basisschool Grasland

Inrichting basisschool

Er is hard gewerkt aan de inrichting op basisschool ’t Slingertouw-Grasland in de herfstvakantie.
De schilder heeft ons kleurenplan uitgevoerd en Studio Schoot heeft alle deuren in de school
voorzien van prachtige afbeeldingen uit de natuur. Op elke verdieping een andere kleur/foto.
Het is nog niet af maar het ziet er al heeeel anders uit!

inrichting basisschool

De entree voor….

inrichting basisschool

en na de metamorfose!

inrichting basisschool

 

inrichting basisschool

Ontwerp verkeersruimtes

Voor de aula is gekozen voor de kleur paars omdat dit staat voor creativiteit. Behalve dat hier
de bieb gevestigd is worden er ook weekafsluitingen en andere voorstellingen gehouden.
Daarom willen we hier graag een podium maken dat uit 2 delen bestaat en verrijdbaar is.

Omdat de aula hele grote ramen heeft wil ik graag de bovenste rij ramen beplakken met
een paarse transparante folie. Dit geeft de lichtinval een mooie gloed. Voor het theatrale
effect en om te kunnen verduisteren stellen we paarse velours gordijnen voor.

De stippellijn op de tekening is een ‘gordijn’ van klimtouwen die de gang afscheiden van
de aula. Voor de akoestiek in deze hoge ruimte willen we vilten banen ophangen in de
lucht in verschillende tinten paars.

Voor de rest kunnen we nog niet teveel prijsgeven want het hele plan moet
nog worden gepresenteerd!