20 januari, 2021

Particulieren

Hoewel ik de afgelopen jaren veelal voor zakelijke klanten heb gewerkt krijg ik nu ook weer veel aanvragen voor woonhuizen. Mensen brengen meer tijd dan ooit thuis door en daarom wordt het nog belangrijker dat je je ook echt fijn voelt op de plek waar je woont, werkt en je vrije tijd door brengt. Wij brengen met liefde wat meer warmte en sfeer in jouw huis. Hieronder een aantal voorbeelden van mensen die we al mochten helpen de afgelopen tijd.

Appartement Bunkertoren, Eindhoven

BUNKERTOREN
Eén van de projecten waar ik mee bezig ben geweest is het ontwerp voor een appartement op de 28e verdieping van de Bunkertoren in Eindhoven. Met slechts een paar uitgangspunten heb ik het hele interieur vorm mogen geven inclusief kleur,- en materialenplan. Meer over dit project lees je hier…


Interieur.Pontsteiger


APPARTEMENT PONTSTEIGER AMSTERDAM
Ik heb een appartement mee in mogen richten in dit icoon van Amsterdam; de Pontsteiger. Op de 19e verdieping in de ‘brug’ met maar liefst 335m2 woonoppervlakte. Het werd casco opgeleverd waardoor we alle keuzes nog konden maken samen met de bewoners. Echt een geweldig project om aan te mogen werken. Lees hier meer over dit project.

Plattegrond appartement Pontsteiger
Maatwerk keuken van Aswa met marmer van Galante

WOONHUIS HALSTEREN
Voor dit woonhuis heb ik een 3-tal indelingen gemaakt om te bepalen wat de beste plek voor de keuken is en hoe groot deze kan zijn. Een goede manier om te zien wat een bepaalde indeling voor je beschikbare ruimte doet.


BUITENRUIMTE
Door buiten bij binnen te betrekken creëer je een grotere leefruimte. Dit heb ik mogen doen voor deze klant die heel graag een overkapping wilde. Door in het ontwerp een fietsenhokje te maken is de binnenplaats vrij om te gebruiken voor een ruime loungebank en een picknicktafel om aan te eten.


INTERIEURADVIES OP AFSTAND
Omdat het momenteel wat lastig afspreken is geef ik ook advies op afstand. Met foto’s of filmpjes van de situatie kan ik vrij goed inschatten wat een ruimte nodig heeft. Zo ook voor Emmy. Zij was niet gelukkig met de kleur groen op de wand en vroeg of ik hier advies over kon geven. Lees hier hoe we haar we weer op weg hebben geholpen en hoe blij ze daar mee was!

Interieuradvies.Eindhoven

STAPPENPLAN
Om het overzichtelijk te maken bieden we een stappenplan aan dat bestaat uit 6 stappen. Je kunt zelf kiezen welke daarvan je aan ons over wilt laten en welke je liever in eigen hand houdt. Ook bepaal je zelf het tijdspad.

Stap 1 – Oriënterend adviesgesprek

Stap 2 – Concept ontwerp

Stap 3 – Meubelen, kleuren en materialen

Stap 4 – Verlichtingsplan

Stap 5 – Definitieve ontwerp en budgettering

Stap 6 – Styling, finishing touch

Totaalplan
Bij afname van het gehele stappenplan in 1x krijg je alle onderdelen van het plan op A3 uitgeprint in een mooie bewaarmap en een korting van 7% op het totaalbedrag.

Wil jij ook dat jouw huis van nature goed aanvoelt? Maak direct een afspraak voor een oriënterend adviesgesprek door te bellen met Lianne op nummer 06-511 680 60 of mail naar lianne@studiolime.nl