Campina Tilburg

Metamorfose van een kantoorpand
Een wat ouder, maar toch bijzonder, project waarbij we gezamenlijk het hele kantoor in 1 weekend omgetoverd hebben. Alleen de schilder had wat voorwerk gedaan maar de rest is in 2 dagen gefixt! Als onderdeel van een groter project, waarbij het doel was dat medewerkers weer trots zouden zijn op hun bedrijf, werd ook het interieur aangepakt.

Brainstorm
Uit de diverse bedrijfsonderdelen werd 1 iemand gevraagd om mee te denken en input te geven. Tijdens een door ons geïnitieerde brainstorm sessie zijn er een aantal kernwaardes naar voren gekomen die men in het interieur terug wilde zien. Aan de hand van deze kernwaardes en met een beperkt budget zijn we gaan tekenen. Dit heeft geresulteerd in een hele reeks kleine ingrepen met grote impact!

Voor de metamorfose…

Campina.voor

…en er na. Gerealiseerd in 1 weekend, na een gedegen voorbereiding.

Campina.collage

It’s in our nature
Drie levensgrote koeien vormen de blikvangers van het hoofdkantoor van Campina Holland Cheese. Dankzij onze inbreng kregen de medewerkers weer een bedrijf om trots op te zijn. De slogan It’s in our nature werd het vertrekpunt van het creatieve proces. De receptie kreeg een wengé houten balie, compleet met uitnodigende zithoek. Het natuurlijke element- de frisgroene kleur die zo kenmerkend is voor Campina, vond zijn weg naar alle werkplekken. Bureauonderleggers met grasprint, kunst en de juiste verlichting hebben Campina Tilburg weer midden in de 21e eeuw geplaatst.