CoffeeLab Breda

CoffeeLab Breda werkplekken

CORONA
De omstandigheden rondom de bouw waren verre van optimaal; nog tijdens de crowdfundings actie van deze 5e vestiging brak corona uit. Op het nippertje is het minimale bedrag binnen gehaald en toen moest op 15 maart 2020 alle horeca dicht terwijl de schilders net waren begonnen….

Coffeelab Breda StudioLime
To go, to stay, to work
Coffeelab Breda Studio Lime
Vertrouwde CoffeeLab uitstraling

ONDERNEMEN
Maar ondernemen met wind tegen zorgt er ook voor dat de vlieger hoger gaat. Dus niet bij de pakken neer gaan zitten maar kijken hoe je op een creatieve manier toch kunt bereiken wat je voor ogen had. En dat is denk ik heel erg goed gelukt bij CoffeeLab Breda.

Toiletten

FLEXWERKPLEKKEN
Naast goede koffie en lekker gezond eten zijn er in Breda óók plekken gecreëerd om geconcentreerd te kunnen werken in een natuurlijke, biophilic ingerichte omgeving waar je de mogelijkheid hebt om in contact te komen met anderen en met de natuur.

Afsluitbare werkplekken ‘all you can work’

TO GO, TO STAY, TO WORK
Naast het station gelegen, maakt dit de ideale spot om je to-go-koffie op te halen met een lekkere snack. Er is de mogelijkheid om een picknickmand te bestellen, inclusief een lijst met fijne plekken in de stad. Zoals alle vestigingen heeft ook Breda zitplekken waar je prima in je eentje even een cappuccino drinkt, of juist met een gezelschap uitgebreid luncht.

Coffeelab Breda StudioLime flexwerkplekken
Coffeelab Breda Studio Lime werkplekken
Jumpseats en hotseats in het werkgedeelte


Je thuis voelen bij COFFEELAB, dat is altijd het streven. En hoe fijn is het om je thuis te voelen als je aan het werk bent? Je kunt hier kiezen voor een jumpseat, een hotseat of ‘all you can work’. Allemaal te combineren met een prachtige vergaderruimte. Interesse in een flexplek? Kijk dan eens op de site van CoffeeLab

Vergaderruimte met akoestische wand

BIOPHILIC DESIGN
Nog meer nadruk ligt er op het binnenhalen van de natuur in het interieur. Letterlijk, door de vele planten, maar ook bijvoorbeeld door tapijt dat een bospad suggereert, behang met een bomenprint, stoelen gemaakt van rotan en decoraties van gevlochten zeegras.

AKOESTIEK
Bij de werkplekken is veel aandacht besteed aan goede akoestiek en biodynamische verlichting, beide belangrijke onderdelen van een biophilic interieur. Ook de toepassing van het natuurlijke materiaal kurk draagt bij aan de akoestiek en het goede gevoel. Kijk hier voor meer uitleg over alle gebruikte biophilic design elementen in CoffeeLab Breda.

Hangout met kurkwand
Flexwerkplek met QR-code
flexwerplek CoffeeLab Breda
Hotseat per 3 uur te huren
CoffeelabBreda
Hangout

Dankzij de medewerking van deze partijen hebben we toch nog een fantastische zaak kunnen realiseren;

R&R Wooddesign totaalinrichting http://www.rrwooddesign.nl/

Workbrands, de duurzame en circulaire projectinrichter https://www.workbrands.com/nl/

De Klerk interieurbeplanting https://www.de-klerk.nl/

Marc Koppen voor de identiteit http://marckoppen.nl/