Anna Pancakes 2, Utrecht

Pannenkoek restaurant – new style

In 2018 mochten wij het interieur ontwerpen voor de 1e vestiging van Anna Pancakes in Utrecht. En eind 2019 vroegen Anna en Remco mij of ik ze wilde helpen met de inrichting van ‘het zusje van Anna’; de 2e vestiging aan de gracht, vlak onder de Dom toren, in een prachtig trapgeveltjes pand. En dit is niet zomaar een pannenkoek restaurant; dit is ‘pancakes – new style’.

Insta behang

Bij de 1e vestiging is de moswand een echte eye-catcher, en hoewel het concept hetzelfde is gebleven wilden de beide eigenaren wel wat andere blikvangers in deze vestiging. Daarom is gekozen om met dezelfde kleuren op de wanden te werken maar hierbij een uitgesproken behang te gebruiken. En met deze prachtige orchidee├źn print van Osborne & Little wil iedereen op de foto

Osborne & Little behang op wand bij Anna Pancakes, Utrecht

Zitplek rondom vide

Om de kleine ruimtes in dit pand zo optimaal mogelijk te gebruiken zijn keuken en de toiletten gesitueerd op -1. Zodat er op de begane grond, uit het mini barretje, alleen drankjes geserveerd hoeven te worden. Ook is er in de vide op de bovenverdieping rondom een blad gemaakt, waar met barkrukken omheen gezeten kan worden. De plafonds zijn bewust wit geschilderd (die waren deels rood…) en zijn er veel spiegels toegepast om de ruimte optisch te vergroten.

1e verdieping Anna Pancakes Lichtegaard Utrecht
Zicht op Osborne & Little behang Anna Pancakes

Hongaarse punt

Op de begane grond zat al een mooie zwart/wit marmeren vloer, die we zo hebben gelaten. Op de bovenverdieping is gekozen voor een lichte houtkleur Hongaarse punt waardoor het geheel een moderne en heldere uitstraling krijgt.

Begane grond Anna Pancakes Utrecht
Entree Anna Pancakes, ontwerp Studio Lime
1e verdieping zitjes Anna Pancakes
Doorkijk naar begane grond Anna Pancakes

Behang van Osborne & Little Trailing Orchid op muur Anna Pancakes, ontwerp Studio Lime

Bij alle 2 de vestigingen kun je heeeeerlijke pancakes eten dus laat je verrassen door een geweldige creatie! https://www.annapancakes.nl/

PUBLICATIE: ENTREE MAGAZINE