Resultaten kantoorinrichting Wipro

Vorige week heb ik foto’s laten maken van het gerealiseerde project op de High Tech Campus waar ik eind vorig jaar zo druk mee was. Ongelofelijk wat goede foto’s kunnen doen! Dat wist ik natuurlijk wel maar ik werd weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt door fotografe Karin Verhoog.  Twee ochtenden zijn we bezig geweest en het resultaat mag er zijn!

Wipro

Duurzaam
Dit project is een mooi voorbeeld van het samengaan van duurzaamheid en design. Tafels gemaakt van bamboehout, tapijt dat cradle-to-cradle geproduceerd wordt zijn enkele van de bewuste keuzes voor een sustainable interieur. En toch heeft het geheel een zeer eigentijds uitstraling met een aantal prachtige design meubelen.

Het Nieuwe Werken
Voor de totaal 80 werknemers van Wipro, die hier in wisselende samenstelling aanwezig zijn is er gezorgd voor prettige flexwerkplekken, waar je prima in een team kunt werken maar je ook even af kunt zonderen om ongestoord een telefoontje te plegen. De 4 vergaderruimtes hebben elk een eigen kleur gekregen, die ook terugkomt in het logo van het Indiase IT bedrijf.

wipro

Groen
In het ontwerp is veel aandacht gegeven aan groen. De kleur op zich komt veel terug maar ook groen in de betekenis van planten. Er zijn op diverse plekken kasten toegepast waar bovenin een plantenbak geïntegreerd is, er zijn werkplekjes gemaakt met een berkenbos print en er staan grote potten met groene planten door het hele kantoor.

Neem gerust contact met ons op als u ook zo’n prachtige werkplek wilt 06-51168060.