Spot on 040 – vrijwillige bijdrage

Elk jaar doe ik tenminste 1 project belangeloos en op de valreep van 2020 is dat gelukt dankzij Ineke Hurkmans. Zij heeft mij gevraagd, namens de vrijwilligersorganisatie Spot On 040, of ik een ontwerp wilde maken voor hun fysieke locatie in de wijk Vaartbroek. Deze net gestarte organisatie helpt kinderen van 9-12 jaar uit arme gezinnen in Eindhoven bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. De keywords voor het ontwerp zijn; stimulerend, stoer, veilig, uitdagend en inspirerend.

Het gaat om 2 ruimtes voor henzelf en een entree gebied dat door meerdere organisaties gebruikt gaat worden. De ene ruimte heeft een huiskamer uitstraling met een hoekbank, houten tafel en een grote muur met kalkbord verf waar naar hartelust op getekend kan worden. De andere ruimte is meer als werkplek/bespreekkamer ingericht met 3 bureautjes die ook in vergaderopstelling neergezet kunnen worden. Een mooie bomenprint op de muur zorgt ervoor dat de natuur naar binnen gebracht wordt.

De uitdaging is nu om het interieur te realiseren met weinig budget. De pvc vloer wordt beschikbaar gesteld door PRODINEX (toppers!) en we zijn nog op zoek naar alle andere onderdelen en naar ‘handjes’ die het kunnen uitvoeren! Hiervoor kun je contact opnemen met Mary Fiers m.fiers@chello.nl