15 maart, 2016

Voor feelgood interieurs moet je bij Studio Lime zijn!

Studio Lime is Lianne Bongers, interieurontwerper gespecialiseerd in biophilic design.

 

Lianne Bongers, Studio Lime

 

LogoE.wit MISSIE

Het is mijn missie om gezonde interieurs te ontwerpen waar mensen blij van worden, waarin ze zich herkennen en die ze verder helpen. Dit doe ik door mijn creativiteit en vakkennis in te zetten en gebruik te maken van biophilic design elementen.  Deze natuurlijke elementen zorgen ervoor dat mensen zich meteen prettig voelen in onze interieurs, omdat er een positieve energie voelbaar is. Mensen kiezen hierdoor, vaak onbewust, om langer te blijven dan ze eigenlijk van plan waren. 

LogoE.witIDENTITEIT

Ik werk graag voor gepassioneerde ondernemers die warm lopen voor een mooi interieur maar niet precies weten hoe ze dit zelf moeten aanpakken. Zij hebben vaak wel een helder beeld voor ogen waar ze heen willen met hun onderneming, maar hoe vertaal je dat naar een interieur? Ik ben goed in het bedenken van een passend concept dat leidend is voor het verhaal dat het interieur moet gaan vertellen. Zo komt er bezieling in die aansluit bij de identiteit van de onderneming. Kijk voor voorbeeldprojecten bij portfolio.

LogoE.witCONCEPT

Het bedenken van een passend concept is een proces van goed luisteren, aanvoelen, onderzoeken, uitschrijven, beeldmateriaal zoeken, associëren, verbanden leggen. En uiteindelijk een verhaal vertellen dat als kapstok kan dienen om alle elementen (routing, interieur, grafisch ontwerp, food etc) aan op te hangen.

Studio Lime, diverse projecten

LogoE.wit

SAMENWERKEN

Hoewel ik Studio Lime alleen run, werk ik altijd samen met verschillende partijen. Ik ben van mening dat je samen een project tot grotere hoogte kunt brengen als ieder in zijn kracht staat. Daarom ben ik voorstander van een integrale aanpak als het gaat om het aanvliegen van een project.

Ik heb hier een column over geschreven voor Misset Horeca.

Studio Lime, diverse projecten

LogoE.wit
LEREN

Ik ben lid van de VIA. Een groep gepassioneerde vakbroeders en –zusters op het gebied van interieurarchitectuur. VIA heeft als doel het vergaren en delen van kennis op het gebied van interieurarchitectuur, om zo van en met collega’s, fabrikanten en leveranciers te (blijven) leren.
Afbeelding VIA

Via

Wil jij ook werken in een ruimte waarin je je van nature goed voelt? Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat we voor jou kunnen doen door te bellen met Lianne op nummer
06-511 680 60 of mail naar lianne@studiolime.nl