15 maart, 2016

Impact op elk project!

…Studio Lime is Lianne Bongers is Studio Lime is Lianne Bongers is…

De gedrevenheid van Lianne Bongers komt voort uit de overtuiging dat de kwaliteit van onze omgeving van directe invloed is op de kwaliteit van ons leven. Ze helpt bedrijven bij het ontwerpen van een interieur waarin de ziel van de onderneming en de persoonlijkheid van de gebruikers zichtbaar en weerspiegeld wordt. Lianne werkt graag voor gepassioneerde, ondernemende mensen in de horeca, zorg, kantoorsector of het onderwijs. https://www.studiolime.nl

creatief ~ betrokken ~ eerlijk ~ zichzelf ~ enthousiast ~ oprecht ~ leergierig ~ goed met kleuren ~ humor ~ goede smaak ~ scherp oog ~ daagt uit ~ combineert ~ creëert ~ luistert ~ en zorgt voor impact op uw project!

LogoE.wit MISSIE
Het is mijn missie om interieurs te ontwerpen waar mensen blij van worden, waarin ze zich herkennen en die ze verder helpen. Dit doe ik door goed te luisteren, creativiteit en vakkennis in te zetten en met veel liefde samen toe te werken naar een interieur waar een positieve energie hangt en mensen graag willen zijn. Gewoon omdat het goed voelt!

LogoE.witIDENTITEIT
Ik werk graag voor gepassioneerde ondernemers die warm lopen voor een mooi interieur maar niet precies weten hoe ze dit zelf moeten realiseren. Zij hebben vaak een helder beeld voor ogen waar ze heen willen met hun onderneming, maar hoe vertaal je dat naar een interieur? Ik ben goed in het bedenken van een passend concept dat leidend is voor het verhaal dat het interieur moet gaan vertellen. Zo komt er bezieling in die aansluit bij de identiteit van de onderneming. Kijk voor voorbeeldprojecten bij portfolio.

LogoE.witCONCEPT
Het bedenken van een passend concept is een proces van goed luisteren, aanvoelen, onderzoeken, uitschrijven, beeldmateriaal zoeken, associëren, verbanden leggen en uiteindelijk een verhaal vertellen dat als kapstok kan dienen om alle elementen (routing, interieur, grafisch ontwerp, food etc) aan op te hangen.

Studio Lime

LogoE.wit

PASSIE
Na een zeer succesvolle start in 2004, heeft het niet veel gescheeld of ik had het bijltje er bij neergegooid toen de crisis op z’n hoogtepunt was. Maar zoals zo vaak, gebeurt er precies op het juiste moment iets moois. Voor mij was dat een grote opdracht op de High Tech Campus waardoor ik weer met zekerheid wist dat dit is waar mijn hart ligt. En met enorm veel passie, liefde en succes ben ik sindsdien weer volop bezig met dat wat ik het liefste doe; feelgood interieurs ontwerpen waar mensen graag zijn!

Studio Lime

LogoE.wit
SAMENWERKEN
Hoewel ik Studio Lime alleen run, werk ik altijd samen met verschillende partijen omdat ik van mening ben dat je samen een project tot grotere hoogte kunt brengen als ieder in zijn kracht staat. Mogen we ook uw interieur de feelgood factor geven? Bel 06 511680 60 voor een kennismaking!

LogoE.witLEREN
Ik ben lid van de VIA, een groep gepassioneerde vakbroeders en –zusters op het gebied van interieurarchitectuur. VIA heeft als doel het vergaren en delen van kennis op het gebied van interieurarchitectuur, om zo van en met collega’s, fabrikanten en leveranciers te (blijven) leren.
Afbeelding1

Via