Styling horeca Nemo Amsterdam

Styling Nemo Amsterdam

Voor de vakantie heb ik een leuke styling opdracht gedaan voor de serre bar van Nemo Science Center in Amsterdam. Grappig omdat mijn focus niet op styling ligt maar dat is wel ‘hoe het ooit begon’…De passie voor inrichten is begonnen toen ik, in mijn eerste baan, in aanraking kwam met etaleren. Dit heb ik vervolgens voor een paar bedrijven gedaan en zo ben ik het interieur-vak ingerold. Anyway, het was onwijs leuk om weer eens met mijn handen bezig te zijn en lekker te mogen decoreren.

 styling Nemo Amsterdam  styling Nemo Amsterdam styling Nemo Amsterdam

Ontwerp koffiebar

Ook heb ik gewerkt aan een ontwerp voor de bestaande koffiebar op de 1e verdieping. Met een beperkt budget moest de bestaande ruimte omgetoverd worden in een koffieconcept dat beter aan zou sluiten bij de rest van de nieuwe horeca. De bar is bekleed met kops-houten panelen ‘Jungle’ van Wonderwall Studio’s waardoor zelfs de lelijke ijskoeling er ineens heel gaaf uitziet! Boven de tafels heb ik de kartonnen lampen van Graypants voorgesteld.

styling Nemo Amsterdam

styling Nemo Amsterdam styling Nemo Amsterdam

Foyer Nemo

Een vervolg op deze opdracht is dat ik een plan heb mogen maken voor de foyer van Nemo. Deze multifunctionele ruimte vraagt om een flexibele inrichting die makkelijk en snel aangepast kan worden aan de veranderende wensen. Een klein sneak-peak van de sfeer;

styling Nemo Amsterdam