Tiny House

INTERIEURONTWERP TINY HOUSE

Ik heb er vanaf het begin een zwak voor gehad; tiny houses. En dan vooral de variant die midden in de natuur staat en een grote raampartij heeft met uitzicht daarop. I love it!

LOCATIE

Of het tiny house van mijn opdrachtgevers ook zo’n uitzicht heeft is nog niet bekend. Ze zijn het ontwerp traject ingegaan zonder dat ze weten waar hun tiny house terecht gaat komen. Maar als er straks een locatie beschikbaar is kan het ook snel gaan dus is het goed om de plannen alvast klaar te hebben.

RUIMTELIJKE INDELING

En hoe leuk is het dat ik ze daarbij mag helpen? We zijn pas net gestart dus ik kan er nog weinig van laten zien maar het is al zo heerlijk om na te denken over een slimme invulling van de beschikbare ruimte.

DUURZAAM HOUT

Wat ik ook geweldig vind is dat hun huisje gebouwd gaat worden van CLT hout (Cross Laminated Timber) of kruislaaghout. Dit is een innovatief houtbouwproduct. Deze sterke, massief houten constructieplaten zijn opgebouwd uit drie of meer lagen kruislings verlijmde vuren lamellen en zijn een duurzame vervanging voor metselwerk of beton. En bovendien heeft het een mooie natuurlijke uitstraling en houd het Co2 vast. Wil je meer weten over CLT hout kijk dan hier

Hou onze social media in de gaten om dit gave project te volgen –>